За нас

Кои сме ние?

ФРИО КЛИМА  е утвърден лидер в областта на продажба и монтаж на климатици. Повече от 10 години предлагаме на нашите клиенти качествени решения в различни сфери на бизнеса и живота, като осигуряваме удобство и комфорт при използване на климатичните ни системи. Нашият екип от професионалисти винаги отдава приоритет на индивидуалните нужди на клиентите, като се стреми да намери най-доброто решение за тяхната конкретна ситуация. Сервизът и гаранцията, които предлагаме, са изцяло насочени към удовлетворението на нашите клиенти и техните нужди.

Защо да се довериш на нас?

Години опит
0 +
Изпълнени поръчки
0 +
Доволни клиенти
0 %

Какво казват нашите клиенти?

Благодаря на екипа на Фрио Клима за отличното обслужване! Поръчахме климатик за офиса и бяхме много впечатлени от професионализма им. Монтажът беше извършен бързо и коректно, а климатикът функционира перфектно. Препоръчвам!

Иван

Изключително съм доволна от услугите ви. Заявих монтаж на климатик в дома си и получих отлично обслужване от началото до края на процеса. Екипът беше отзивчив, а качеството на работата е на ниво. Благодаря ви!

Мария

Имах проблем с климатика си и бях приятно изненадана от бързата реакция и професионалното отношение на техника. Проблемът беше отстранен бързо и ефективно. Горещо препоръчвам техните услуги!

Анелия

Искрено препоръчвам Фрио клима на всеки, който търси качествени климатични решения. Поръчах климатик от техния сайт, получих безплатна доставка и монтаж и бях изключително впечатлен от професионализма и отношението към мен. Благодаря ви за перфектното обслужване!

Георги

Току-що монтираха климатика в на детето ми стаята и отново доказаха, че са ТОП! Това е 3-ят климатик, който поръчвам от тях и всеки път е на ниво обслужването!

Стан

След монтаж на поръчан от тях климатик помислих, че имам проблем с него… Дойдоха да погледнат от къде идва проблемът и установихме, че съм объркала режима на климатика. След като отново ми обясниха как точно да го използвам не съм имала проблеми!

Тонка